تصویر کالای دیجیتال لایه های جی ای اس شهر ابهر

دانلود لایه های GIS شهر ابهر


محصول فوق، یک ژئودیتابیس (GeoDataBase) جامع حاوی اطلاعات مربوط به شهر ابهر استان زنجان است. این ژئودیتابیس شامل انواع لایه های GIS است که برای استفاده در سیستم های اطلاعات مکانی و GIS آماده سازی شده است. این لایه ها اطلاعات مرتبط با کاربری های شهری، خیابان ها و راه ها، زیرساخت ها، خدمات شهری، خدمات درمانی، اطلاعات تراکم جمعیت، منابع آلودگی، جمعیت و مسکن شهری شهر ابهر ، بلوک های شهری و دیگر اجزای شهر را شامل می شود.

برای دانلود لایه های GIS شهر ابهراز دکمه خرید زیر اقدام کنید.


برای مشاهده ویدئوی لایه های GIS شهر ابهر کلیک کنید.



این ژئودیتابیس به منظور استفاده در پروژه های مرتبط با تحلیل ها، برنامه ریزی شهری، شبیه سازی ها، مدیریت منابع و سایر کاربردهای مکانیزه سازی شهری و منطقه ای طراحی شده است. با استفاده از این ژئودیتابیس، کاربران قادر خواهند بود تا به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را استخراج و تحلیل کنند، مدل ها و شبیه سازی های خود را روی آنها اعمال کنند و به طور کلی در فرآیند تصمیم گیری های مرتبط با برنامه ریزی و مدیریت شهری بهبود قابل ملاحظه ای حاصل کنند. این ژئودیتابیس علاوه بر اطلاعات شهر ابهر، شامل اطلاعات آماری و مکانی مرتبط با مناطق اطراف نیز است تا امکان منطقه بندی و تحلیل های مربوط به منطقه ای نیز فراهم شود. از ویژگی های دیگر این ژئودیتابیس می توان به دقت و قدرت بالا در نمایش و تجزیه و تحلیل اطلاعات مکانی، سازگاری با استانداردهای GIS و قابلیت توسعه و ارتقاء آن اشاره کرد.

لایه های GIS شهرابهر

این محصول شامل بیش از 25 لایه GIS است

پست های برق شهر ابهر

جایگاه های سوخت و پمپ بنزین های شهر ابهر

نقاط شهری شهر ابهر

گسل های فرعی و گسل های اصلی شهر ابهر

رودخانه ها شهر ابهر

پل ها و تونل های شهر ابهر

راه ها و جاده ها شهر ابهر

خیابان های داخل شهر شهر ابهر شهر ابهر

راه آهن شهر ابهر

خطوط انتقال نیرو برق شهر ابهر

پارک ها و فضاهای سبز شهری شهر ابهر

مراکز فرهنگی هنری شهر ابهر

کتابخانه ها سالن مطالعه شهر ابهر

ایستگاه های آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر ابهر

مراکز خدمات درمانی و درمانگاه ها شهر ابهر

کاربری های وضع موجود شهر ابهر

کاربری های پیشنهادی شهر ابهر

مسیل ها و کانال های انتقال آب شهر ابهر

ایستگاه های راه آهن شهر ابهر

پایانه های مسافربری درون شهری و برون شهری شهر ابهر

اماکن متبرکه شهر ابهر

مراکز درمانی و بیمارستان ها شهر ابهر

ورزشگاه ها و استادیوم ها شهر ابهر

آثار تاریخی و میراث فرهنگی شهر ابهر

اماکن نظامی امنیتی شهر ابهر

محدوده های قانونی شهری شهر ابهر

مرز شهرستان

بلوک های جمعیتی به همراه داده های جمعیت شهر ابهر

منطقه آموزشی شهر ابهر

حوزه های جمعیتی طبق لایه های سازمان آمار شهر ابهر

مرغداری و دامداری شهر ابهر

گورستان ها و مقبره ها شهر ابهر


ابهر یکی از شهرهای استان زنجان است و مرکز شهرستان ابهر می‌باشد. این شهر با جمعیتی حدود ۹۹،۲۸۵ نفر در سال ۱۳۹۵، دومین شهر پرجمعیت در استان زنجان پس از شهر زنجان است و به عنوان دروازه آذربایجان شهرت دارد. ارتفاع ابهر از سطح دریا حدود ۱۵۴۰ متر است. این شهر در فاصله ۹۰ کیلومتری جنوب شرق زنجان و ۲۴۴ کیلومتری غرب تهران واقع شده است. از مهمترین آثار تاریخی این شهر می‌توان به بقعه امام‌زاده اسماعیل در شناط، بقعه امام‌زاده زیدالکبیر در شرق این شهر و بقعه پیر زهرنوش در جنوب‌غربی شهر اشاره کرد. شهرداری ابهر به چهار ناحیه مرکزی، شناط (در قسمت شمالی شهر)، شریف‌آباد (در قسمت شرقی شهر) و حسین‌آباد (در قسمت غربی شهر) تقسیم شده است.

ابهر یکی از شهرهای مهم و پرجمعیت استان زنجان است. با وسعتی حدود ۲۷۷ هکتار و فاصله ۸۵ کیلومتری تا مرکز استان، این شهرستان یک مکان بسیار حیاتی برای منطقه است. در حقیقت، به دلیل قرار گرفتن در کنار جاده بین المللی تهران – بازرگان، ابهر برخی از شاخص های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را در استان بهترین و مطلوبترین وضعیت دارد. این شهرستان دارای امکانات و خدمات عمومی بسیار قابل توجهی است و برخی از آنها شامل بیمارستان ها، دانشگاه ها، بازارها، مراکز خرید، مدارس و دیگر ارگان های ضروری تجاری و آموزشی هستند. همچنین، ابهر به دلیل طبیعت زیبا، مکان های تاریخی و توریستی گردشگران زیادی را به خود جذب می کند، که از آنها می توان به قلعه های قدیمی، روستاهای سنتی، ریزابه ها و غارهای طبیعی اشاره کرد.

ابهر، شهری در استان زنجان است و دارای جمعیتی حدود ۹۹،۲۸۵ نفر است. این شهر با جاذبه‌های تاریخی مهمی مانند بقعه‌ها و اماکن مذهبی شناخته می‌شود. ابهر در فاصله ۹۰ کیلومتری جنوب شرق زنجان و ۲۴۴ کیلومتری غرب تهران قرار دارد. در گذشته، ابهر تحت تسلط خاندان مهران بوده است و منطقه‌ای وسیع را شامل می‌شده است. در طول تاریخ، این شهر به عنوان بلوک معتبری از ولایت خمسه شناخته می‌شده است. از نظر جغرافیایی، ابهر ارتفاعی حدود ۱۵۴۰ متر از سطح دریا دارد. شهرداری ابهر در چهار ناحیه مرکزی، شناط، شریف‌آباد و حسین‌آباد تقسیم شده است.

شهر ابهر، به عنوان بزرگترین شهر منطقه فراز نشینی موسوم به “ابهر” شناخته می‌شود. منطقه ابهر که در گذشته به عنوان يكي از سرزمينهاي خصيصه ایران شناخته می شد، شامل تعدادی از ابنها و راستههای اولیه ایران است که توسط ایرانيان عمده در دوروزاي قبل تاریخ با وجود فرهنگ و میراث معنوی و جغرافیایی خصوصی خود حضور داشتند.  ابهر یکی از شهرهای با فرهنگ و هنر غنی در ایران است و از آثار تاریخی و فرهنگی مهمی مانند باغ دماوند ، پل تاریخی ابهر ، امامزاده ها و راههای تاریخی برخوردار است. همچنین فعالیت های سنتی و صنایع دستی محلی در ابهر به عنوان جاذبه های شهر مطرح هستند.

شهر ابهر در گذشته با نام اوهر شناخته می‌شد. محلی‌های محلی این نام را به “ابر” تلفظ می‌کنند. نام ابهر از ترکیب کلمات “آب” و “هر” تشکیل شده است و در زبان تاتی به معنی “آب آسیا” است. ریزابه‌ها و رودهای ابهر در گذشته تعداد زیادی آسیاب را به چرخش درآورده‌اند و امروزه نیز همین وضعیت ادامه دارد. در دوران ساسانیان، هنگامی که خسرو اول انوشیروان ایران را به چهار قسمت تقسیم کرد، ابهر در منطقه دوم، یعنی “استان جبال”، قرار داشت. در این دوره، منطقه ابهر رود تحت تسلط خاندان مهران، یکی از هفت خاندان قدرتمند در حکومت ایران، قرار داشت .