سرمایه گذاری در معادن
سرمایه گذاری در معادن
سرمایهگذاری در معادن یکی از حوزههای جذاب و پرسود در بخش منابع طبیعی است که میتواند منافع بلندمدت اقتصادی را به همراه داشته باشد. معادن بهعنوان منابع اصلی تأمین مواد اولیه برای صنایع مختلف از جمله فولاد، سیمان، انرژی و فناوریهای پیشرفته، نقشی کلیدی در زنجیره تأمین جهانی دارند. دراین زمینه می توانید مقاله معادن مختلف و کاربرد آنها در صنایع را مطالعه فرمایید. این نوع سرمایهگذاری، بهویژه در معادن فلزات گرانبها مانند طلا و نقره و مس یا مواد استراتژیک مانند لیتیوم و کبالت، میتواند بازدهی بالایی داشته باشد. با این حال، سرمایهگذاری در این بخش نیازمند بررسی دقیق عوامل مختلفی از جمله ذخایر معدنی، فناوری استخراج، شرایط محیطزیستی، و نوسانات بازار جهانی است. همچنین، چالشهایی نظیر هزینههای بالای بهرهبرداری، ریسکهای سیاسی و مقررات محلی از جمله مواردی هستند که سرمایهگذاران باید به آنها توجه ویژهای داشته باشند.
سرمایهگذاری در معادن از روشهای متنوعی برای درآمدزایی برخوردار است که هر یک بر اساس نوع معدن و شرایط بازار متفاوت است. یکی از مهمترین روشها، استخراج و فروش مستقیم مواد معدنی مانند طلا، نقره، مس، آهن و سنگهای ساختمانی است. این روش بهویژه در معادنی با ذخایر بالا و تقاضای ثابت جهانی، سودآوری قابلتوجهی دارد. سرمایهگذاران معمولاً با تجهیز معدن به فناوریهای پیشرفته مانند GIS، بهرهوری را افزایش داده و هزینههای تولید را کاهش میدهند. فروش مواد معدنی به شرکتهای بزرگ صنعتی و صادرات به بازارهای بینالمللی از دیگر راهکارهای مستقیم درآمدزایی در این حوزه است.
روش دیگر، سرمایهگذاری غیرمستقیم از طریق خرید سهام شرکتهای معدنی یا صندوقهای سرمایهگذاری مرتبط با معادن است. این رویکرد به سرمایهگذاران امکان میدهد بدون درگیر شدن در عملیات معدنکاری، از سودآوری صنعت معدن بهرهمند شوند. در این زمینه تحلیل اقتصادی کانی های زمین شناسی معدنی (+) می تواند نقش مهمی به تصمیم گیران در این زمینه بدهد. همچنین، توسعه زیرساختهای مرتبط با معادن، مانند حملونقل یا پالایشگاهها، فرصتهای درآمدزایی جانبی را فراهم میکند. علاوه بر این، در معادن با مواد معدنی ارزشمند و کمیاب، مشارکت در تولید و فروش محصولات با ارزش افزوده مانند باتریهای لیتیوم-یونی یا آلیاژهای پیشرفته، میتواند سودآوری بیشتری نسبت به فروش مواد خام داشته باشد. در هر دو روش، تحلیل دقیق بازار و مدیریت ریسک از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه بطور جامع انواع پتانسیل های سرمایه گذاری در معادن و روش های ثبت معدن و همچنین بهره برداری از معادن را توضیح داده ایم.
-
لایه Google Earth معادن طلا و نقره ایران57,000 تومان
-
لایه Google Earth معادن نیکل ایران58,000 تومان
-
لایه Google Earth معادن مس ایران56,700 تومان
-
فایل معادن کرومیت ایران68,100 تومان
-
لایه Google Earth معادن قلع ایران47,800 تومان
-
لایه معادن سرب و روی ایران59,800 تومان
-
لایه Google Earth معادن جیوه ایران58,000 تومان
-
لایه Google Earth معادن آنتیموان ایران58,500 تومان
-
لایه گوگل ارث معادن آرسنیک ایران48,300 تومان
-
لایه اطلاعات بهره برداری معادن استان های غربی36,800 تومان
-
لایه GIS اطلاعات بهره برداری معادن استان های شمال غربی37,100 تومان
-
لایه اطلاعات بهره برداری معادن استان های شمالی29,800 تومان
توسعه صنعت معدن با تمام اشکال تامین مالی و انواع شناخته شده موسسات مالی همراه است.
شرکتهای بزرگ بینالمللی مانند BHP، Glencore یا Rio Tinto میتوانند از جریانهای نقدی عظیم حاصل از تأسیسات موجود برای سرمایهگذاری در ساخت معادن، معادن و کارخانههای فرآوری جدید استفاده کنند.
شرکتهای کوچکتر در توسعه خود به ابزارهای تامین مالی بلندمدت بدهی، مانند وامهای سرمایهگذاری، لیزینگ، تامین مالی پروژهها، گره خوردهاند. براساس آخرین اطلاعات صنعتی و معدنی تا پایان سال 2020 بیش از 13 هزار پروژه سرمایه گذاری در صنعت معدن ثبت شده است.
ارزش کل سرمایه گذاری این پروژه ها تقریباً 1.2 تریلیون دلار آمریکا است که به ما امکان می دهد مقیاس تأمین مالی بخش معدن جهانی را قضاوت کنیم. برای درک بهتر این مطلب باید اشاره کنیم که بودجه کل کشور ایالات متحده در سال 2024 حدود 5 تریلیون دلار است که این رقم حدود 17 درصد کل تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد به عبارتی تولید ناخالص داخلی امریکا در تمام صنایع تولیدی و تمامی خدمات این کشور در یک سال برابر با حدود 29 تریلیون دلار است. بنابراین میتوانیم حجم سرمایه و سودآوری فعالیت های معدنی را در جهان متوجه شویم. عوامل بلندمدت مانند رشد جمعیت، شهرنشینی، پیشرفت علمی و برق رسانی در کشورهای در حال توسعه همچنان به افزایش تقاضا برای فلزات و مواد معدنی در سال های آینده ادامه خواهد داد.
معادن فعال و غیرفعال ایران در google earth
صنعت معدن جهانی: سرمایه گذاری ها و چشم اندازها
تأثیر بخش معادن مدرن بر اقتصاد جهانی در دهه های گذشته به شدت افزایش یافته است.
تا سال 2020، در رتبه بندی قدرتمندترین صنایع پس از فناوری اطلاعات، صنعت داروسازی، نفت و گاز و بخش های بانکی به رتبه پنجم رسیده است، اگرچه در سال 2005 در بین بخش های جهانی اقتصاد جهان تنها رتبه 24 را به خود اختصاص داده است. از سرمایه گذاری توضیح این موضوع آسان است زیرا هیچ تولیدی بدون سرمایه گذاری مناسب در صنعت معدن نمی تواند توسعه یابد.
از سال 2017، بخش معدن به افزایش مخارج سرمایه پس از اوج قیمت فلزات ادامه داده است و محیط مساعد سرمایه گذاری در اثر همه گیری کرونا ، بسیاری از این فرصت ها را از بین برد. در سال 2020، هزینه های سرمایه ای شرکت های معدنی نسبت به سال قبل 3 درصد کاهش داشته است. وضعیت بسته به بخش متفاوت بود. با توجه به افزایش قیمت طلا در سال 2020، بازار جهانی بیش از 2000 پروژه معدن طلا با سرمایه گذاری کل 170 میلیارد دلار را تجربه کرده است.
بر اساس گزارش Engineering & Mining Journal، تا پایان سال 2020، بیش از 1600 پروژه فولادی و معدنی به ارزش صدها میلیارد تحت تأثیر این همه گیری قرار گرفتند. بعدها، وضعیت تحت تأثیر عدم اطمینان ناشی از جنگ در اروپا و افزایش قیمت سوخت قرار گرفت.
معدنکاری به طور کلی به شدت تحت تاثیر کاهش پیش بینی شده در رشد تولید ناخالص داخلی جهانی است که یک شاخص مهم برای برنامه ریزی هزینه های سرمایه ای در این بخش است.
صندوق بین المللی پول (IMF) کاهش نرخ رشد تولید ناخالص داخلی را در سال 2023 از 3.6 درصد به 2.9 درصد پیش بینی می کند و این پیش بینی به ویژه در زمینه بی ثباتی و خطرات ژئوپلیتیکی نامشخص به نظر می رسد.
تامین مالی صنعت معدن همچنان در انحصار کشورهای توسعه یافته تلقی می شود، زیرا اکثر کشورها تنها دارای چند زیربخش ضعیف هستند و گاهی اوقات مواد معدنی را بدون فرآوری استخراج می کنند، بنابراین تجارت محلی بدون سهم قابل توجهی از ارزش افزوده باقی می ماند.
بسیاری از کشورهای آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین هنوز به شدت به سرمایه گذاری خارجی وابسته هستند. علاوه بر این، هیچ کشوری در جهان دارای طیف کاملی از ذخایر معدنی نیست. تنها 10 کشور از فهرست کشورهای پیشرو در واردات مواد معدنی می توانند حدود 35 نوع محصول معدنی را استخراج کنند. از جمله کانادا، آفریقای جنوبی، هند، برزیل، استرالیا، ایالات متحده آمریکا، چین و روسیه هستند. با این حال، از نظر تأمین مالی و توسعه این صنعت، جمهوری خلق چین رهبری تغییرناپذیر خود را حفظ می کند.
جای تعجب نیست که اکثر بزرگترین شرکت های معدنی متعلق به کشورهای ذکر شده در بالا هستند. از سه ماهه سوم سال 2022، این فهرست توسط غول های معدنی مانند BHP Group (استرالیا)، ریوتینتو (استرالیا)، گلنکور (سوئیس)، واله (برزیل)، نوریلسک نیکل (روسیه)، انگلو امریکن (بریتانیا) در صدر قرار داشت. ، نیومونت گلدکورپ (ایالات متحده آمریکا) و دیگران. سرمایه گذاری در صنعت معدن همچنان در انحصار کشورهای توسعه یافته تلقی می شود. به هر حال، در پایان مارس 2022، ارزش کل 50 شرکت برتر معدنی در جهان به 1.75 تریلیون دلار رسید.
پروسه قانونی ثبت معدن و شروع استخراج و بهره برداری از معادن
نقشه معدن
نقشه های موقعیت معادن
مراحل ثبت معدن
مدل دیجیتال ارتفاع (DEM) چیست و چرا مهم است؟
سرمایه گذاری در صنعت معدن و معادن
گروه سرمایه گذاری ESFC برای تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری بزرگ در صنعت معدن، از جمله ساخت و ساز و نوسازی معادن و معادن، وام های بلندمدت ارائه می دهد.
✓ مشاوره مالی و سرمایه گذاری پروژه از گروه سرمایه گذاری ESFC:
•از 50 میلیون یورو و بیشتر.
• سرمایه گذاری تا 90 درصد هزینه پروژه.
• مدت وام از 10 تا 20 سال.
برای بررسی موضوع تامین مالی پروژه خود، فرم درخواست تکمیل شده و ارائه پروژه را از طریق ایمیل برای ما ارسال کنید.
علاوه بر شرکت های بزرگ که بیش از 6000 شرکت در جهان وجود دارد، صنعت معدن شامل تعداد زیادی از شرکت های کوچک و متوسط است. توسعه این بخش نه تنها برای دولت، بلکه برای سرمایه گذاران، پیمانکاران، تامین کنندگان، شرکت های خدماتی، جوامع محلی و مصرف کنندگان بسیار مهم است.
با توجه به اهمیت استراتژیک این بخش، سود بالا و نیازهای سرمایه عظیم، استخراج معادن مدرن به عنوان یک سرمایه گذاری بسیار جذاب است. این بخش به طور فعال از وام های بلندمدت، تامین مالی پروژه، لیزینگ و سایر ابزارهای تامین مالی ارائه شده توسط بانک های تجاری، صندوق های سرمایه گذاری، دولت های ملی و موسسات مالی بین المللی استفاده می کند.
تقریباً تمام بانکهای بزرگ جهان و صندوقهای سرمایهگذاری مشهور جهان به نوعی در تأمین مالی صنعت معدن مشارکت دارند. این نه تنها در مورد استخراج سنگ آهن، طلا، سنگ معدن چند فلزی و اورانیوم، بلکه در پروژه های زغال سنگ حرارتی نیز صدق می کند.
تاریخچه مختصری از بخش معدن و نیازهای سرمایه آن
صنعت معادن مدرن مجموعهای از بخشهای سرمایهبر در زمینه استخراج و بهرهبرداری از مواد معدنی مانند فلزات پایه (چانههای چند فلزی، مس، سرب، آلومینیوم)، فلزات گرانبها، آهن، سنگهای اورانیوم، زغالسنگ، الماس، سنگ آهک، پتاس است. ، گرافیت، آزبست، خاک رس، سایر مصالح ساختمانی معدنی. اما تا ظاهر مدرن خود مسیر طولانی تکامل را طی کرده است.
استخراج و فرآوری منابع معدنی دارای تاریخ باستانی مشابه توسعه بشر است. توسعه صنعت معدن و موقعیت شاخه های آن توسط عوامل طبیعی و اجتماعی-اقتصادی تعیین می شود. تمامی مراکز توسعه تمدن بشری از جمله چین باستان، مصر، ایران و یونان نشانه هایی از استخراج و استفاده از منابع معدنی دارند.
تامین مالی معادن و معادن به دوران باستان باز می گردد و شامل نمونه هایی از استفاده از وام های بلندمدت و ساده ترین ابزار سرمایه گذاری می باشد.
به عنوان مثال، یافتههای باستانشناسی در یونان باستان حاوی شواهد روشنی از استفاده از قراردادهای مشابه با تامین مالی اجارهای مدرن در صنعت معدن است، حداقل تا قرن چهارم قبل از میلاد.
صنعت معدن به عنوان یک صنعت جداگانه در قرن 16-18 بر اساس گسترش صنایع دستی قرون وسطی شروع به شکل گیری کرد، زمانی که معدنچیان صنعتگر به کارگران اجیر تبدیل شدند و اولین کارخانه های معدنی و متالورژی ظاهر شدند. در عین حال، فناوری های استخراج و فرآوری مواد معدنی بهبود یافت که به طور قابل توجهی نیاز سرمایه پروژه های معدنی را افزایش داد.
انقلاب صنعتی اواخر قرن 18 و آغاز قرن 19 باعث افزایش سرمایه گذاری در استخراج مواد خام معدنی شد و تا نیمه دوم قرن 19 چنین مواد اولیه فقط مواد معدنی جامد بودند.
با توسعه متالورژی در آن دوره، تقاضا برای سنگ معدن و زغال سنگ سخت برای سوزاندن کک به شدت افزایش یافت.
مشخصه این دوره رشد اشکال موثرتر تامین مالی پروژههای معدنی است که بزرگترین بانکها و دولتهای کشورهای پیشرو در آن مشارکت فعال داشتند.
مقیاس عظیم استخراج مواد معدنی در اواخر قرن 19 و 20، در دوره توسعه سریع کشورهای صنعتی مشاهده شد.
غلبه انواع خاصی از مواد خام انرژی در اقتصاد سرمایه داری جهانی باعث تغییراتی در ساختار صنعت معدن شد. در قرن بیستم تامین مالی تولید نفت و گاز به سرعت شروع به توسعه کرد.
تمرکز سرمایه در صنعت معدن به طور چشمگیری افزایش یافته است و انحصارهای بزرگ معدنی در کشورهای صنعتی پیشرو ایجاد شده است.
تغییرات قابل توجهی نیز بر فناوری های استخراج مواد معدنی تأثیر گذاشت. در آغاز قرن بیستم روشهای استخراج معدن در کشورهای توسعهیافته غالب بود، اما با گسترش صنعت معدن در کشورهای در حال توسعه، روشهای باز توسعه کانسارها (معدنها) رواج یافت.
سود بالای صنعت معدن به گسترش تولید انواع تجهیزات کمک کرد و همچنین بر توسعه صنعت فلزکاری تأثیر زیادی گذاشت. به این ترتیب، معدن به ایجاد بخش های اساسی اقتصاد کمک کرد.
پروژههای معدنی بزرگ شامل زیرساختهایی است که بعداً توسط سایر بخشهای اقتصاد مورد استفاده قرار میگیرد، همانطور که میتوان با نمونههایی از کشورهایی مانند شیلی و پرو نشان داد.
استقرار ناهموار ذخایر معدنی و تأسیسات صنایع معدنی در مناطق مختلف منجر به خودکفایی متفاوتی در مواد خام معدنی، سوختهای فسیلی و فرآوردههای فرآوری آنها شد. این امر منجر به توسعه تجارت فعال بین المللی شد. مواد خام معدنی هنوز از نظر تناژ جایگاه برجسته ای در تجارت جهانی دارند و سرمایه گذاری در بنادر و پایانه های دریایی عمدتاً توسط تجارت مواد معدنی دیکته می شود.
جذاب ترین کشورها برای تامین مالی پروژه های معدنی
بازارهای جهانی مواد خام و پروژه های سرمایه گذاری در صنعت معدن به وضوح بین چندین بازیگر اصلی تقسیم شده است و جذاب ترین بخش ها با رقابت بالا مشخص می شوند. جهانی شدن بازار متالورژی و معدنی به واقعیت تبدیل شده است.
روندهای اصلی در توسعه بازار جهانی مواد معدنی در زیر ذکر شده است:
1. اکثریت کشورهای صنعتی به تدریج شرکت های استخراج و فرآوری مواد معدنی را از قلمرو خود با تمرکز بر واردات خارج می کنند. استرالیا، آفریقای جنوبی و تا حدودی کانادا هنوز از این قاعده مستثنی هستند.
2. بازار جهانی تقریباً همه انواع مواد خام معدنی در حال حاضر اشباع شده است و تولیدکنندگان کشورهای صنعتی که قادر به تأثیرگذاری بر سیاست تجاری کشورهای خود هستند، علاقه ای به ظهور تأمین کنندگان جدید ندارند.
3. استخراج و فرآوری مواد خام معدنی همواره حوزه های پرریسک سرمایه گذاری سرمایه با دوره بازپرداخت طولانی بوده است. به همین دلیل، شرکت ها به دنبال به حداقل رساندن ریسک و توسعه سپرده ها در کشورهای دارای اقتصاد قابل پیش بینی و رژیم سیاسی پایدار هستند.
4. کشورهای در حال توسعه بیشتر و بیشتری در حال گذراندن دوره ای برای توسعه بخش معدن به لطف سرمایه گذاران خارجی هستند. از یک طرف، این فرصت را به شرکت های بزرگ می دهد تا بهترین اشیاء را برای سرمایه گذاری انتخاب کنند. از سوی دیگر، این امر منجر به کاهش تدریجی قیمتهای جهانی بیشتر انواع فلزات و مواد معدنی میشود (عمدتاً به دلیل صرفهجویی در هزینههای نیروی کار).
5. روند بازار جهانی در سال های اخیر نفت، گاز، فلزات رنگین، طلا، فلزات گروه پلاتین، الماس و اورانیوم را پر سودترین کرده است. این فهرست جذاب ترین کشورها برای سرمایه گذاری در بخش معدن را از پیش تعیین کرد.
چین، استرالیا، هند و کانادا در رتبه بندی کشورها برای پروژه های توسعه پروژه های معدنی قرار دارند. این لیست شامل ایالات متحده، برزیل، آرژانتین، شیلی و غیره نیز می شود. شرکت ها و بانک های بین المللی به طور فزاینده ای به تامین مالی پروژه های معدنی در آفریقا از جمله آفریقای جنوبی، کنگو، موزامبیک، نامیبیا و غنا توجه می کنند.
در اتحادیه اروپا با وجود کاهش نقش صنعت معدن در اقتصاد، هنوز بسیاری از مواد معدنی در مقیاس صنعتی استخراج می شوند. در کشورهای شمال اروپا، سنگ معدن های پلی فلزی قرن ها استخراج می شود و امروزه بر فهرست پروژه های سرمایه گذاری در بخش معدن اروپا تسلط دارند. در حالی که استخراج معادن از غرب به کشورهای در حال توسعه در حال انتقال است، ظرفیت ذوب و بهرهبرداری سنگ معدن در اتحادیه اروپا و ایالات متحده همچنان بالاست.
با این حال، با تامین مالی تولید مس و آلومینیوم در چین، تعادل شروع به تغییر کرده است. صنعت معدن اکنون به شدت به اقدامات کشورهای بزرگ در حال توسعه (عمدتا چین به عنوان مصرف کننده اصلی) وابسته است. در دهه های اخیر، تقاضا برای مواد معدنی در برزیل و هند افزایش یافته است که به سرمایه گذاری های جدید در معدن آهن کمک کرده است.
چند دهه پیش، شرکتهای معدنی صدها میلیون دلار برای ارزیابی جنبههای زمینشناسی و فنی توسعه پروژههای معدنی سرمایهگذاری کردند. اما آنها زمان و منابع کمتری را صرف ارزیابی مناسب عوامل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و ویژگیهای توسعه آن کشورهایی کردند که پروژههایشان در آنجا کار میکنند.
تضمین دسترسی ایمن به داراییهای بسیار نقدشونده و سودآور در درازمدت، یک عامل کلیدی در تضمین رشد ارزش شرکتها برای سهامداران است. بنابراین، نیازهای توسعه اقتصادی محلی در حال تبدیل شدن به موضوع محوری استراتژی شرکت ها است، به همین دلیل است که امروزه شرکت های معدنی سعی می کنند ویژگی های اصلی کشورهای میزبان را در فعالیت های خود در نظر بگیرند.
یکی از مهمترین مسائل، قلمرو کشور و بر این اساس، اهمیت نسبی استخراج منابع برای اقتصاد ملی است. در کشورهای با مساحت زیاد و جمعیت کم، مانند قزاقستان و روسیه، صنعت معدن برای توسعه اقتصادی بسیار مهمتر از کشورهای پرجمعیت با اقتصادهای متنوع تر است.
موضوع مهم دیگر میزان توسعه اقتصادی است. کشوری با اقتصاد کمتر توسعه یافته به دلیل منابع محدود درآمد مالیاتی، بیشتر به صنایع استخراجی متکی است. چنین کشورهایی معمولاً از شرکتهای خصوصی انتظار دارند که نقش فعالتری در توسعه اقتصادی، بهویژه در تأمین مالی پروژههای معدنی سرمایهبر ایفا کنند.
سرمایه گذاری در نوسازی تاسیسات معدنی، معادن و معادن
سرمایه گذاری در نوسازی تاسیسات معدنی، معادن و معادن
وضعیت کنونی صنعت معدن جهانی را می توان آغاز دوران جدیدی از توسعه پایدار نامید.
با این حال، هزینه ها به دلیل استانداردهای سختگیرانه زیست محیطی و کمبود کارگران ماهر در حال افزایش است.
علاوه بر این، شرکتها باید توسعه ذخایر معدنی را با ذخایر معدنی رو به کاهش و با کیفیت پایین تامین مالی کنند و ساخت معادن و معادن با پیچیدهتر شدن سایتهای معدنی و قرار گرفتن آنها دور از شهرهای بزرگ، گرانتر میشود.
شرکتهای معدنی در حال تجدید نظر در برنامههای تجاری خود هستند، اما نیاز به سرمایهگذاری بسیار بالاست، از جمله نیاز به تامین مالی نوسازی شرکتهای معدنی. شرکت ها با کارآمدتر کردن امکانات خود و صرف هزینه های سنگین برای کاهش هزینه های انرژی و سوخت، به سرعت با قیمت های بالای انرژی و سوخت سازگار می شوند. کنترل از راه دور فرآیندهای استخراج، اتوماسیون و دیجیتالی شدن نیز پس از همه گیری مورد توجه زیادی قرار گرفته است.
کارشناسان هنوز نسبت به رشد آینده سرمایه گذاری در صنعت معدن خوش بین هستند، اما خطرات همیشه وجود دارد.
برای عملکرد کارآمدتر یک شرکت معدنی در این مرحله، مهم است که به جای ساختن امکانات کاملا جدید، به نوسازی تاسیسات اثبات شده موجود توجه شود.
نیاز به محصولات معدنی به طور مداوم در حال افزایش است، که منجر به استفاده از مواد خام فقیرتر، افزایش حجم توده معدنی فرآوری شده و عمق عملیات معدنی می شود که نیازمند بهبود روش های استخراج و فناوری فرآوری است.
واقعیت جالب: در سال 2021، بیش از 1900 پروژه برای ساخت تاسیسات جدید معدنی در انواع مختلف و تقریبا 3100 پروژه سرمایه گذاری برای توسعه / نوسازی معادن، معادن و کارخانه های فرآوری معدن موجود در سراسر جهان وجود داشت.
پروژههای سرمایهگذاری جدید در صنعت معدن بزرگتر، گرانتر و ریسکپذیرتر هستند. معادن و معادن جدید بیشتر در مناطق توسعه نیافته، با مشکلات زیست محیطی، پیچیده از نظر زمین شناسی و از نظر لجستیکی نامناسب ساخته می شوند. اختلالات عملیاتی و تغییرات غیرمنتظره در مقررات مالی می تواند تاثیر بسزایی بر پروژه های حساس و سرمایه بر داشته باشد.
در سال های اخیر، عمق چاه های نفتی فعال به 6 کیلومتر یا بیشتر افزایش یافته است.
تنها در ایالات متحده آمریکا سالانه بیش از 10000 حلقه چاه اکتشافی با طول کل 19 تا 20 میلیون متر حفر می شود.
در عین حال صدها چاه تا عمق بیش از 5 کیلومتر و برخی تا عمق 9 کیلومتری حفر می شود. هزینه حفر یک چاه عمیق یا فوق عمیق به چند میلیون دلار می رسد.
مقیاس ساخت سکوهای حفاری و شناورهای ویژه برای اکتشاف زمین شناسی، تولید نفت و گاز نیز رو به افزایش است. برای افزایش نرخ بازیافت نفت از روش های ثانویه و در برخی موارد ثالثه تولید نفت استفاده می شود. فن آوری های مدرن فرآوری اولیه یا بهره مندی از مواد خام معدنی، فلزی و غیرفلزی سطح کارایی را به میزان قابل توجهی افزایش داده است، اما نیاز به تامین مالی قابل توجه و سرمایه گذاری های بلندمدت دارد.
نسبت درآمد و هزینه در هر مرحله از چرخه عمر یک پروژه معدنی متفاوت است.
به عنوان مثال، هزینه های مستقیم نیروی کار در مراحل اولیه ساخت معدن بالاترین است و تولید بیشتر بازده مالی به زمان نیاز دارد.
نیاز به بهبود تولید و نوسازی پروژههای معدنی به دلیل این واقعیت است که ذخایر جدید عمدتاً دارای محتوای کمی از اجزای مفید و ترکیب معدنی پیچیدهتری نسبت به 10-15 سال پیش هستند.
این برای فلزاتی مانند مس معمول است.
در نتیجه، قیمتها افزایش مییابد و تا زمانی که قیمتها به اندازهای بالا نباشد که این هزینهها را پوشش دهد یا فناوریهای جدید و ارزانتر استخراج در دسترس قرار نگیرد، میادین ضعیف توسعه نمییابند.
سرمایه گذاری در نوسازی صنعت معدن هر دهه در حال افزایش است.
این فرآیند با پیشرفت علمی، رقابت رو به رشد، اقدامات حفاظت از محیط زیست، مناطق محدود برای اکتشاف مواد معدنی جدید و افزایش هزینه سوخت و انرژی پشتیبانی می شود.
گروه سرمایه گذاری ESFC همیشه آماده تامین مالی بلندمدت برای شرکت های معدنی در هر نقطه از جهان است. متخصصان ما با دسترسی به ابزارهای پیشرفته مهندسی مالی، راه حل های سفارشی را برای هر مشتری توسعه می دهند و پروژه های جاه طلبانه را به لطف همکاری نزدیک با بانک ها و موسسات مالی معروف در اروپا و فراتر از آن اجرا می کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.