ابزارها و نقشه های ویژه مدیران رستوران ها
در این مقاله به نقشه ها و اطلاعاتی که به مدیریت بهتر رستوران های بین راهی کمک می کند پرداخته ایم.
ابزارها و نقشه های ویژه مدیران رستوران ها
پروفایل شغلی مدیر رستوران با معرفی ابزارها و نقشه های ویژه مدیران رستوران ها یکی از مواردی است که بسیاری از مدیران رستوران ها درخواست تهیه آن ها را داشته اند. به همین منظور این ابزارها طراحی و برخی از منابع مختلف کنار هم در این نوشته گردآوری شده اند. در این بخش سعی کردیم برخی از مسئولیت ها، وظایف، مهارتها، و مزایای مدیر رستوران را بررسی کنیم. همچنین سعی کردیم برخی از مهمترین ابزارها، اطلاعات و نقشه هایی که اکثر مدیران رستوران ها در ایران برای تصمیم گیری های خود از آنها استفاده می کنند را طراحی و گرد آوری کنیم. در ادامه این موارد بحث می شود.
شرح شغل مدیر رستوران از دید کارفرما 2
در این بخش سعی کردیم برخی از مسئولیت ها، وظایف، مهارتها، و مزایای مدیر رستوران را بررسی کنیم. همچنین سعی کردیم برخی از مهمترین ابزارها، اطلاعات و نقشه هایی که اکثر مدیران رستوران ها در ایران برای تصمیم گیری های خود از آنها استفاده می کنند را طراحی و گرد آوری کنیم. در ادامه این موارد بحث می شود.
از جمله اطلاعات و نقشه های ویژه مدیران رستوران ها در ادامه آمده است.
یک مدیر رستوران باید مطمئن شود که رستوران از نظر جنبه های کیفیت خوراک، نظافت، رضایت مشتریان، و عملکرد کارکنان از ابعاد مالی و انسانی به خوبی کار می کند. آنها کارکنان را طبق سیاست های شرکت استخدام و آموزش می دهند و بر کارهای آنها مطابق با برنامه های از پیش تعیین شده نظارت می کنند. علاوه بر این، مدیران رستوران در مورد هر گونه نگرانی یا مشکل با مشتریان صحبت می کنند و در عین حال برنامه کاری را نیز ایجاد می کنند. یکی از مهمترین وظایف مدیر رستوران برنامه ریزی و تصمیم گیری بر اساس اطلاعات و نقشه ها و همچنین ابزارهای کمک تحلیل کاربردی است.
این الگوی شرح شغل مدیر رستوران برای ارسال در تابلوهای شغلی آنلاین یا صفحات مشاغل بهینه شده است. سفارشی کردن آن با وظایف و مسئولیت های رستوران، زنجیره ای یا شرکت خدمات فست فود شما آسان است.
برخی از مهمترین مسئولیت های مدیر رستوران عبارتند از:
هماهنگی عملیات مدیریت روزانه رستوران
در این بخش مدیران رستوران ها برای مدیریت بهتر نیاز دارند با نقشه راه ها و الگوی ماهانه و سالانه اطلاعات ترافیکی آگاهی داشته باشند، ابزار های ماهواره ای پیش بینی شرایط جوی مختلف از جمله دما بارش رطوبت شرجی و باد را بررسی کنند، و به نقشه شهرها و روستا ها روی گوگل ارث و همچنین نقشه امکانات و خدمات شهری و کشوری دید مناسبی داشته باشند. همچنین از جمله ابزارهای مدیریتی می توان به مدل های تصمیم گیری AHP و مدل TOPSIS و همچنین ابزارهای اقتصادی مانند ارزیابی های سوددهی سرمایه گذاری ها و قیمت گذاری تورمی آشنایی داشته باشند.
ارائه خدمات برتر غذا و نوشیدنی و به حداکثر رساندن رضایت مشتری
برای بررسی رضایت مشتری و کنترل کیفیت خدمات علاوه بر کیفیت خوراک و غذا و برخورد کارکانان که همه رستوران ها آنها را رعایت می کنند، بسیاری از نقشه های گوگل ارث و همچنین ابزارهای اکسل می تواند به مدیران رستوران ها در خصوص مسیرهای دسترسی مشتریان است.
پاسخگویی موثر و دقیق به شکایات مشتریان رستوران
شرح شغل مدیر رستوران از دید کارفرما
اکثر مالکان رستوران ها و شرکت های خدمات رستورانی به دنبال یک مدیر رستوران هستند تا تمام جنبه های کسب و کار آنها را رهبری کند. شما منویی با کیفیت بالا ارائه می دهید و کارکنان را برای ارائه خدمات عالی به مشتریان تشویق می کنید.
مسئولیت های مدیر رستوران شامل حفظ درآمد، سودآوری و اهداف کیفیت رستوران است. شما عملکرد کارآمد رستوران را تضمین خواهید کرد و همچنین استانداردهای تولید، بهره وری، کیفیت و خدمات مشتری را حفظ خواهید کرد.
برای موفقیت در این نقش، به مهارت ها و تجربه مدیریتی ظاهری و باطنی نیاز دارید. میخواهیم نحوه نظارت بر اتاق ناهارخوری، بررسی حضور مشتریان و تعادل ظرفیت صندلی را بدانید. تجربه مدیریت خانه نیز ضروری است، زیرا آشپزان واجد شرایط و کارکنان منتظر را استخدام میکنید، برنامههای کاری را تنظیم میکنید، بر آمادهسازی غذا نظارت میکنید و مطمئن میشوید که از مقررات بهداشتی و ایمنی رستوران پیروی میکنیم.
کارفرمایان و مالکان رستوران ها از شما انتظار دراند که از لحظات پرمشغله در محیط پرشتاب الگو بگیرید و کارکنان را ارتقا دهید. در نهایت، مطمئن خواهید شد که رستوران به خوبی کار می کند و مشتریان تجربه های لذت بخشی از غذا خوردن دارند.
هماهنگی روزانه عملیات رستوران
ارائه خدمات برتر و به حداکثر رساندن رضایت مشتری
به شکایات مشتریان به طور موثر و دقیق پاسخ دهید
به طور مرتب کیفیت محصول را بررسی کنید و درباره فروشندگان جدید تحقیق کنید
سازماندهی و نظارت بر شیفت ها
ارزیابی عملکرد کارکنان و ارائه بازخورد برای بهبود بهره وری
برآورد نیازهای آینده برای کالاها، ظروف آشپزخانه و محصولات تمیز کننده
از رعایت قوانین بهداشتی و ایمنی اطمینان حاصل کنید
تصویر خوب رستوران را مدیریت کنید و راه هایی برای بهبود آن پیشنهاد دهید
کنترل هزینه های عملیاتی و شناسایی اقدامات برای کاهش زباله
ایجاد گزارش های دقیق در مورد درآمدها و هزینه های هفتگی، ماهانه و سالانه
از طریق تبلیغات دهان به دهان و رویدادهای رستوران، برند را در جامعه محلی تبلیغ کنید
راههایی را برای دستیابی به مخاطبان وسیعتر توصیه کنید (مانند تخفیفها و تبلیغات رسانههای اجتماعی)
کارکنان جدید و فعلی را در مورد شیوه های خدمات رسانی مناسب به مشتریان آموزش دهید
سیاست ها و پروتکل هایی را اجرا کنید که فعالیت های رستوران در آینده را حفظ کند
الزامات و مهارت ها
تجربه کاری ثابت شده به عنوان مدیر رستوران، مدیر کل رستوران، مدیر هتلداری یا نقش های مشابه
تجربه اثبات شده خدمات مشتری به عنوان یک مدیر
دانش گسترده غذا و نوشیدنی (F&B)، با توانایی به خاطر سپردن و یادآوری مواد و ظروف برای اطلاع رسانی به مشتریان و کارکنان منتظر
رهبری قوی، مهارت های انگیزشی و مردمی
مهارت های مدیریت مالی حاد
مدرک کارشناسی در مدیریت بازرگانی؛ مدیریت مهمان نوازی یا آموزش آشپزی یک امتیاز مثبت است.
امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم شما را با ابزارها و نقشه های ویژه مدیران رستوران ها آشنا کنیم. این محصولات و ابزارهای همیشه بروز می شوند و برای مشتریان سابق بطور رایگان ارسال می شود. همچنین ما در فوری آموز هر هفته محصولات جدید به این لیست اضافه می کنیم.